Pozdravni govor

Poštovane kolegice i kolege,

Osobita mi je čast i zadovoljstvo pozdraviti Vas u ime Znanstvenog i Organizacijskog odbora i pozvati Vas na kongres HUOT 2020 koji se održava od 30.09.-02.10.2020. U Poreču.

Dvije godine nakon posljednjeg, vrlo uspješnog HUOT 2018 kongresa u Trakošćanu, ponovno se okupljamo, no ovaj put na obali, u Poreču. Okupiti ćemo se kako bismo razmijenili iskustva i raspravljali o novim dostignućima te dijagnostičkim i terapijskim mogućnostima u području ortopedije i traumatologije.

Cilj HUOT 2020 kongresa je okupiti liječnike ortopede i traumatologe iz Hrvatske i susjednih zemalja, ali isto tako i sve ostale zdravstvene djelatnike koji sudjeluju u liječenju i rehabilitaciji ortopedskih i traumatoloških bolesnika. HUOT 2020 je odlična prilika doznati više o novim postignućima u ortopediji i traumatologiji, susresti stare kolege i upoznati nove prijatelje.

Vjerujemo kako će prijavljena izlaganja, kao i sudjelovanje većinom tuzemnih, ali i inozemnih stručnjaka potaknuti interes za različita područja unutar ortopedije i traumatologije te na taj način pridonijeti razmjeni ideja i iskustava u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

Na kraju, osim profesionalnih i znanstvenih tema koje će biti razmatrane, HUOT 2020 čini također i priliku za kolegijalna druženja i neformalne sastanke za razmjenu iskustava i poticanje suradnje.

Srdačan pozdrav,

Prof. dr. sc. Domagoj Delimar, prim. dr. med.
Predsjednik kongresa HUOT 2020 i predsjednik Hrvatskog udruženja ortopeda i traumatologa (HUOT)